Забавният сериал на bTV Съни бийч ще има и втори сезон, при

...
Забавният сериал на bTV Съни бийч ще има и втори сезон, при
Коментари Харесай

Чаровна българска актриса става майка на Иво Аръков

 Забавният сериал на bTV  " Съни бийч "  ще има и втори сезон, освен това с нови герои. Аня Пенчева и Кирил Ефремов ще станат част от екипа с нови свежи облици, за които описват повече в " Тази заран ". 

Чаровната българска актриса ще влезе в ролята на Розалия. 

" Стилистката ме е решила напълно в розово. Аз в никакъв случай не съм играла лекомислена жена и доста благодаря на продуцентите, че в кариерата ми ми дадоха и този късмет ", споделя повече за облика си Аня Пенчева. 

Тя споделя, че харесва сериала, тъй като човек има потребност да се усмихва. Не крие мнението си и за другите артисти в продукцията. 

" Иво е превъзходен – един от дребното български артисти, които си разрешават да отлабнат и да напълнеят за роля ". 

Кирил Ефремов и Аня Пенчева се причисляват към екипа на известната комедия, за да заредят тв екрана с още доста смях и приятни страсти.

Ослепителната Аня Пенчева ще влезе с майсторство в ролята на лекомислената Розалия.

Тя е майка на спасителя Младен, брилянтно изигран от Иво Аръков.

" Да вляза в " Съни бийч “ пък е същинско наслаждение. Живеем в кошмарно време на боязън и стрес, и човек има потребност да се усмихне на нещо цветно и ведро “, сподели Пенчева.

За разлика от нея, Кирил Ефремов реши да резервира в загадка ролята си и по този начин да сътвори с напрежение очакване към героя си.

В новите епизоди на сериала неговият воин Младен напълно ще промени ценностната си система.

" Очаквайте непредвиденото. Героинята ми ще поеме по опасен път и ще завладее Слънчев бряг. Младен ще се опита да я избави от самата нея и ще се потопи в прочувствен дисбаланс “, разкри тя.

Как ще се развията връзките сред Младен и Дарина - следва да забележим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР